VOOR WIE WE WERKEN

Epoxy BV is gespecialiseerd in poedercoating. We doen dit voor uiteenlopende doeleinden en branches. Als het metaal is, hebben wij er een coating voor. Met ultramoderne coatinginstallaties zorgen we voor een gelijkmatige, strakke laklaag. Duurzaam en hoogwaardig. We ondersteunen desgewenst van ontwikkelings- en ontwerpfase tot fullfilment.

Lees meer

poedercoaten meubels voor meubelindustrie

Kasten, stoelen, bureaus, bedden, meubelonderdelen en accessoires: in de meubelindustrie is er veel te coaten. Of het nu het gehele meubelstuk betreft of een of meerdere delen: wij kunnen het in iedere gewenste kleur poedercoaten (moffelen).

Lees meer

Poedercoaten machinebouw & industrie

Wij hebben veel ervaring met delen van machines te voorzien van poedercoating. Omdat iedere machine eigen kenmerken en toepassingen heeft, zullen de eigenschappen van de poedercoating hier ook op worden afgestemd.

Lees meer

Poedercoaten displays, schappen, stellingen en rekken

Heeft u nieuwe of gebruikte displays, winkelschappen, presentatierekken, kledingrekken of prijskaarthouders?
En wilt u dit duurzaam laten coaten in uw eigen huiskleur?

Lees meer

Poedercoaten auto-onderdelen en motorframes

Alles wat een coating nodig heeft, verzorgen we. Automotive onderdelen hebben specifieke behandelingen nodig. De dikte van de coating, de hittebestendigheid, maar ook de invloed op flexibiliteit spelen een belangrijke rol.

Lees meer

Poedercoaten van kleinmetaal

Onder kleinmetaal vallen bij ons alle kleine onderdelen van metaal. U kunt hierbij denken aan producten en onderdelen uit vele uiteenlopende branches. Enkele voorbeelden hiervan zijn het poedercoaten (ook wel moffelen genoemd) van onderdelen voor verlichtingssystemen en -spots, hang-, hecht- en sluitwerk, radiatoren en gereedschappen.

Lees meer

Poedercoaten land- en tuinbouw

Landbouw en tuinbouw zijn belangrijke groepen waarin poedercoaten uitkomst biedt. Dankzij de hoge duurzaamheid van poedercoaten en de veiligheid voor mens, dier en milieu heeft poedercoaten in deze sector een grote vlucht genomen.

Lees meer

Poedercoaten straatmeubilair

Straatmeubilair is bij uitstek geschikt om te coaten. De coating die wij aanbrengen, biedt straatmeubilair een extra lange levensduur in combinatie met tal van toepassingen rond kleurstellingen.

Lees meer

Poedercoaten onderdelen nutsvoorzieningen

Poedercoaten is uitstekend toepasbaar voor voorzieningen van algemeen nut. Hierbij kunt u denken aan voorzieningen voor elektriciteit, drinkwater, gas en telecommunicatie.

Lees meer

Poedercoaten transportmiddelen en transportvoorzieningen

Transportmiddelen en -voorzieningen hebben met tal van invloeden te maken. Daarnaast vragen ze ook vaak om een hoogwaardige uitstraling. Als u weer en wind, strooizout en steenslag het hoofd wilt bieden, is coaten met poedercoating de beste oplossingen.

Lees meer

Poedercoaten verlichting

Een veelheid van lampen en verlichtingsonderdelen is uiterst geschikt om te voorzien van coating op basis van poedercoaten.

Lees meer