Epoxy BV ondersteunt BSM Bennebroek

Sportvereniging BSM is een omnivereniging met een aanbod van diverse sporten.
Thuisactviteiten van deze vereniging vinden plaats op sportpark 't Roggegat. Epoxy BV ondersteunt deze vereniging omdat sporten belangrijk is voor iedereen.

Wat heeft Epoxy BV met Cliniclowns?

Epoxy BV draagt cliniclowns een warm hart toe. We ondersteunen de activiteiten van Cliniclowns in hun werk.

Elk kind is uniek. Cliniclowns is er voor zieke en/of gehandicapte kinderen. En elk kind heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier die passen bij het kind en de omgeving. Een daarvan – en ook de bekendste - is de clown die op de kinderafdeling langs komt.

Lees meer

Onze directeur in het nieuws bij KRO klasgenoten

10 september 2009 is een uitzending van Klasgenoten van de KRO geweest, met daarin Robert Kok, directeur van Epoxy BV.
Vanaf de 14e minuut is het item te zien. Klik voor de uitzending

Epoxy BV is genomineerd voor De Sterkste Schakel

Wie bij ons klant is, is dat waarschijnlijk over 10 jaar nog’

Epoxy BV werd genomineerd voor De Sterkste Schakel. Het bedrijf wil vooral hoge kwaliteit in combinatie met grote flexibiliteit aan haar klanten bieden. Afspraak is afspraak is het motto van eigenaar Robert Kok. Deze werkwijze heeft zich uitbetaald in een vaste groep klanten die al decennialang hun producten laten poedercoaten door Epoxy BV.

Epoxy BV is gespecialiseerd in het aanbrengen van poedercoating op metaal met als doel het product te beschermen en te verfraaien. Supermarktketens, meubelmakers, fabrikanten van auto-onderdelen en producenten van beveiligingsproducten behoren tot het klantenbestand.

Goed product

Epoxy BV bestaat al zo’n 37 jaar, waarvan Robert de laatste 10 jaar eigenaar is. “Ondanks de economische crisis zijn we blijven groeien. Tja, als je tegenwind hebt, moet je gewoon harder trappen. Onze uitdaging is een zo goed mogelijk product te leveren, waardoor de klant steeds weer opnieuw de weg naar ons toe weet te vinden”, zegt Robert Kok. Hoewel hij blij is met de nominatie voor De Sterkste Schakel, wil hij het toch nuanceren. “Ik pleit er altijd voor dat klanten tevreden zijn. Ik vind het vanzelfsprekend dat we kwaliteit en service bieden. Hoewel de award natuurlijk geen doel op zich is, ben ik er erg blij mee; als klanttevredenheid op deze wijze terugkomt dan is dat mooi.”

Duurzame relaties

Robert Kok gelooft in duurzame relaties. “Ik wil meedenken en partner zijn door werk uit handen te nemen. Wij kunnen producten ophalen en wegbrengen met ons eigen vervoer. Ook assembleren is mogelijk als de klant dat wenst. Kortom, we bieden een totaalpakket waarin flexibiliteit, goed advies en afspraken nakomen onze speerpunten zijn. Wij willen namelijk dat de klant zich serieus genomen voelt. Zakendoen gaat toch vooral om gunnen. Wie bij ons klant is, is dat waarschijnlijk over tien jaar nog. We merken dat de goede sfeer onder elkaar effect heeft op de omgang met klanten. Je zit een groot deel van je leven op het werk, dus ik vind het belangrijk dat het daar ook leuk is. Uiteindelijk levert dat iedereen meer op.”

EPOXY BV
Hanepoel 20-34
2136 NK Zwaanshoek
T. 023-584 6218 
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I. www.epoxybv.nl

SecuProducts over Epoxy BV

Hij weet wat de klant waard is’

De relatie tussen SecuProducts en Epoxy BV gaat twintig jaar terug. Managing director Maarten Wijninga: “Expoxy BV is een extreem flexibele organisatie en dat in combinatie met de relatief korte levertijden en de hoge kwaliteit, maakt het tot een prettige samenwerking. Daarbij is Robert goed benaderbaar en een echte spin in het web. Wij leveren beveiligingsproducten en zeker in de bouw wordt dit nogal eens op het allerlaatste moment, eigenlijk te laat, besteld. Het moet echter wel volgens hun bouwplanning worden geleverd. Kortom, wij moeten hun verloren tijd inhalen. Dat lukt ons alleen dankzij Epoxy BV. Dit heeft Robert Kok met zijn team meerdere keren bewezen. Mede omdat hij niet te beroerd is zelf de handen uit de mouwen te steken en hij komt na wat hij zegt. Natuurlijk kan er ook wel eens een probleem voordoen, maar hun grootste kracht is hoe ze daar mee omgaan: Robert erkent het probleem, zorgt voor een passende oplossing en handelt daar gelijk naar. Veel bedrijven beweren dat ze ook zo werken, maar ik weet uit ervaring dat dit lang niet altijd zo is. Expoxy BV maakt het echt waar. Robert Kok weet als geen ander wat de klant waard is.

www.secu.nl